Jesus och den heliga Maja

Holy potJesu dop

Messias betyder ju som bekant ”den smorde”. Men vad var det som man smorde Jesus med, egentligen? Ja, om man får tro den här webbsajten, så var det med cannabisolja! Professor Carl Ruck vid Boston University, som forskat i de psykoaktiva växternas historia inom religionen i närmare 30 års tid, anser att det finns belägg för påståenden om att bibliska figurer mycket väl kan ha använt sig av cannabis i sina ritualer. Ruck tror att dopet kan ha skett med chrism (därav Christ = Kristus), en cannabisbaserad olja som kan ha medverkat till hans andliga visioner vid tillfället ifråga. (Den vita duvan, Helige Ande, som sänkte sig ned över Jesus och Johannes Döparen vid dopet i Jordanfloden, ni vet). Till yttermera visso hävdar professor Ruck att receptet på denna olja ska finnas utförligt beskrivet i Bibeln, närmare bestämt Exodus (2:a Moseboken).

Enligt författaren till en artikel i tidskriften High Times, Chris Bennet, använde Jesus oljan även till att hela ögon och hudproblem, Chris Bennett är en man som gillar att chockera, Han är värd för något som kallas för Burning Shiva, en show på Canada’s Pot-TV, och en förespråkare för medicinsk användning av marijuana. Dessutom anser han (i gott sällskap med salige Peter Tosh, Sir Paul McCartney, miljardären George Soros m fl) att marijuana bör bli avkriminaliserad, ja rent av legaliseras.

En svensk sajt som enligt egen utsago är ”En alternativ nyhetskälla om cannabis och narkotikapolitik.” http://www.cannabis.se/

Ja, det här är ju helt klart något som jag måste ta upp nästa gång mina vänner från Jehovas vittnen kommer för att få sig en pratstund! 😀

Annonser

~ av Sam Zodiac på mars 20, 2007.

3 svar to “Jesus och den heliga Maja”

  1. DETTA R EN SATANS DYRKARE SOM HAR LAGT UPP DENNA BILDEN OCH DETTA MEDELANDET!!!!!!!!!!! SATAN GR KOPIOR AV SANINGEN , SER NI INTE OM LGNEN HADE INTE VARIT I SKEPNAD AV SANINGEN D HADE LGNEN INTE HADE VARIT MOT TAGLIG TRO INTE DETTA VAD DE STOR P DENNA SIDAN!!! DETTA STR KNAPPAST I BIBLEN FR BANELSE VARA P DIG SOM SATTE UPP DENNA SIDAN OCH P DIN HUVUD DIN SATANS BARN T HELVETE MED DIG OCH DINA LGNER!!!!

  2. Ledsen att behöva göra dig besviken, KINGS.SON, men jag är ingalunda någon Satansdyrkare. Däremot är jag intresserad av att få fram sanningen. Du tycks mera vara intresserad av att kasta förbannelser mot folk som inte delar dina åsikter. Tycker du att det beteendet verkar vara något som Jesus skulle ha förespråkat? I don’t think so!
    Men jag får väl travestera Jesus Christ Superstar och säga: -Herre, förlåt honom, ty han vet inte vad han snackar om!
    Gå i frid, KINGS.SON!

  3. […] S    Jag har bloggat om Jesus och hampa förr, men det finns visst fler som tar upp den […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: