Gott nytt år!

Kelli Fox, grundaren av Astrology.comLoggan
Kelli Fox, grundaren av Astrology.com

Idag börjar det astrologiska nyåret. När Solen går in i Vädurens tecken, har vi vårdagjämningen här. Dagarna blir längre, nätterna kortare. Detta gäller för övrigt samtliga s k ledande tecken i zodiaken. Väduren är ledande teckenet i eldelementet, Kräftan i vattnet, Vågen i luften och Stenbocken i jorden. När Solen går in i Kräftan, kulminerar ljuset; årets längsta dag/kortaste natt. När den går in i Vågen är det höstdagsjämning. Dag och natt lika långa och- slutligen- när Solen går in i Stenbocken, är årets längsta natt här.

En astrologisajt som jag varit en smula skeptisk till p g a dess uttalat kommersiella framtoning är Astrology.com. Jag får emellertid medge att den astrolog som är verksam där, Kelli Fox, onekligen kan sina saker. Dessutom har hon lyckats fördjupa förståelsen för astrologi för tusentals internetsurfare, en folkbildningsgärning, kan man säga. Men det verkar som om hon skulle ha hamnat där hon är genom att ha halkat in på det beryktade bananskalet.

Kelli Fox föddes i Sydney, Australien. Hon studerade på the College of Humanistic Astrology där. 1994 mötte hon sin amerikanske make, en egen företagare. Hon flyttade med honom till USA och började lära sig webdesign. Som en gåva till hustrun köpte hennes make det domännamn som inom mindre än fem år skulle bli världens största astrologisajt- Astrology.com

Varför inte surfa över dit och fira nyår? 😀

Annonser

~ av Sam Zodiac på mars 20, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: