Mini-Spindelmannen?

images.jpgtarzan2spidermanSuperman

 

 

 

 

spidermanleon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Jag ska bli spindelmannen! Allt jag beöver göra, är att låta en spindel bita mig när jag blir större. Då blir jag det.

 

 

 

 

Mini och jag har många gånger pratat om en av de frågor som mest upptar hans tankar, nämligen:”Vem skulle vinna vid en kraftmätning mellan Batman,Tarzan, Spindelmannen och Superman”? (Glöm Stålmannen! Nuförtiden heter han Superman!:-)Eftersom jag själv är gammal Tarzan-fan, försöker jag slå ett slag för det naturligt atletiska, så att säga, men tvingas väl motvilligt medge att Tarzan skulle ha lite svårt att hävda sig mot de övriga superhjältarna. Men tydligen klappar även Minis hjärta för Apornas son, för Tarzan är faktiskt ändå alltid med i resonemanget, på ett eller annat sätt.Mini är född i det astrologiska soltecknet Väduren. Dom älskar kraft! (Illustrationerna är hämtade ur Minis egen mapp på datorn)

Annonser

~ av Sam Zodiac på mars 22, 2007.

3 svar to “Mini-Spindelmannen?”

  1. Min lilla vädur, 21 på lördag, han har aldrig varit intresserad av andras kraft, men har alltid haft ett jäkla självförtroende, tills nu, nu verkar livet skrämma honom! Nåja, jag är iallafall tvungen att slå ett slag för Fantomen, var är Fantomen?

  2. Om din”lilla vädur” är 21 bast, så har han just nu den store testaren Saturnus (i transit) i kvadratur till Saturmus i födelsehoroskopet. Det handlar då om en inre konflikt (kvadratur) till skillnad från en yttre (opposition), När han träder in i adolescensen så kanske han inser att ”det är nu livet börjar på allvar”? Kan vara en skrämmande insikt för många:D Men mejla över hans data, vetja, så tar jag en närmare titt!
    Fantomen, ja, han verkar ha hamnat lite i bakvattnet i dessa dagar, synd nog. Visste du förresten att Fantomen har förekommit i en helsvensk, samhällstillvänd version? Från början är han (förstås) amerikansk; tecknad av en Lee Falk, men tydligen fick vi i Sverige liscens på att framställa egenproducerade avsnitt, någon gång på 70-talet, tror jag. Vet dock inte om de fortfarande förekommer.

  3. För övrigt är Minis bror Maxi född dagen före (11 april) och han är heller inte intresserad av andras makt. Ja, det skulle väl vara Skaparens, då! 😀
    Mini är den av de två som är den mest typiske representanten för Vädurens tecken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: