Konsten att vara avspänd

avspand.jpg

Det kan vara lite svårt att vara avspänd och naturlig när någon siktar på en med kameran 😉 Mini gör i alla fall ett tappert försök.

Bilden är tagen i den gågna helgen, men Mini är passionerat förälskad i sin (delvis missfärgade) tomtedräkt, som han letade upp och bar mer eller mindre hela tiden inomhus 🙂

Annonser

~ av Sam Zodiac på april 6, 2007.

9 svar to “Konsten att vara avspänd”

 1. Nej, det är inte så lätt… Fast vissa människor har en förmåga att alltid bli bra på bilder. Min syster har ett speciellt fotoleende som hon avfyrar och en perfekt bild som vanligt;-)) Synd jag inte har det…
  Jag tycker ditt kort är helt ok!

 2. Kan du inte ladda upp en bild på syrran, så att vi får se hennes perfekta fotoleende? (Bäst att du inhämtar hennes medgivande först, kanske. 😉 Men när det gäller Minis bröder, så är nog Midi den som förhåller sig mest avspänd till fotografering. För det mesta i alla fall. Hos Maxi är det fifty-fifty, ungefär.

 3. Hon är nog lite anonym av sig så då får det bli ett beskuret men anonymt leende;-)) Hos oss är det yngsta fröken utan tvekan som blir bäst på kort.

 4. OK, då, kör för ett beskuret men anonymt leende;-))! Då får vi i alla fall kolla in smajlet! 😀

 5. Barn blir alltid fina på bild oavsett vad de gör. Mina två döttrar fastnar väldigt olika på foto. Den äldre blir alltid fin på kort medan den ett år yngre syrran lika ofta blundar, grimaser, eller ser allmänt främmande ut…..

 6. Jag känner att jag börjar bli lite tjatig nu, men..deras astrologiska soltecken, vilka är de?
  Midi är en avspänd Oxe, de övriga två Vädurar.

 7. Hon som fastnar snygg och tjusig är Lejon 31 juli. Den andra lilla stackaren som oftast blir förvandlad till det sämre, 5 sept – alltså Jungfru.

 8. *skrattar*..ni är inte kloka!!! Nästan så jag är tvungen att gå till spegeln nu och träna!! Men Sam..ja, käkpartiet var något spännt..men härliga talande ögon! Kram

 9. Susanna; Lejon älskar att vara i rampljuset, Junfrur hatar det (generaliseringar, men stämmer oftast) Undantag finns; Greta Garbo var Jungfru.
  Rodull; Ditt öga verkar också talande, om det nu är ditt? Men det är det väl, eller…? 😀
  Jodå Mini har schyssta jack!
  Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: