God morgon! Fin dag idag!

Solen skiner och jag ska (förhoppningsvis) komma iväg till Stockholm idag. Problemet är att jag i skrivande stund inte har någon skjuts till färjan. Jah har busskort, så mycket vore vunnet om jag bara kunde ta mig till en busshållplats. Lite obygd känns det som nu när ”arbetarbussen (som kom arla och körde hem särla) strök mer eller mindre förbi knuten. Det gör den inte längre 😦 Nåja, det ordnar sig nog)! Solen har just höjt sig över horisonten.

Vad tror ni…hade det varit lättare att identifiera Dixie Chicks om jag hade lagt ut den här bilden? Och berättat att dom kommer från Texas? George W Bush’s hemstat? Det var det som fick dem i trubbel för ett tag sen; när skapade stor kontrovers då gruppens sångerska Natalie Maines vid en Dixie Chicks-konsert i London i mars 2003 sa att de skämdes över att USA:s president kom från Texas. (på scenen, alltså)

Det blev ett djävla liv, förstås! Presidentstrogna t o m ringde och mordhotade henne. (Ja, vi snackar ju USA, så det hör väl till dagordningen) 😀

dixie_chicksgrammy.jpg

Annonser

~ av Sam Zodiac på april 20, 2007.

Ett svar to “God morgon! Fin dag idag!”

  1. Låter som lokaltrafiken i Sälen, dvs obefintlig! Du får packa med storstövlarna på resan, oväder är vad det är ute. Ja tjejerna ställde till ett himla rabalder där en sväng, läste nån artikel om det tidigare och bushanhängare ville stoppa försälningen av deras skivor och att de inte skulle få uppträda heller. ( går att säga mycket om allt det där, men risken att FBI eller CIA dyker upp här och knackar på kan vara överhängande då) kram på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: