Hänt 6 maj

eiffeltorn.jpg

Den 6 maj 1889 öppnades Eiffeltornet offentligt för allmänheten.Tornet är 300 meter högt (1959 sattes en 24 m TV-mast på toppen) och var länge världens högsta byggnad. Det byggdes till världsutställningen 1889, som hölls i Paris, för att fira 100-årsminnet av den franska revolutionen. Tornet förblev den högsta byggnaden ända fram till 1930, då Chrysler Buildings skyskrapa i New York invigdes. Konstruktören hette Gustave Eiffel  och han påstods ha ett privat kärleksnäste i toppen av denna gigantiska phallossymbol.

Annonser

~ av Sam Zodiac på maj 6, 2007.

5 svar to “Hänt 6 maj”

 1. Det var mycket information…..kärleksnäste där uppe !? Det skulle jag aldrig klara, jag är alldeles för höjdrädd 🙂 Ha de gott.

 2. Du får ännu mer info om du klickar på bilden! 😀 Men det är nog sant; det du säger. Eiffel kunde lika gärna sätta upp en skylt; Kärlekskranka men höjdrädda göre sig ej besvär! skulle jag tro! 😉

 3. Kärleksnäste där uppe? Snacka om en höjdarorgasm 😉 Ha det!

 4. När vi åkte upp där senast höll Husse på att svimma så jag fick ledsaga honom ser. Med andra ord passar det inte som näste för oss;-))
  Ha en bra kväll!

 5. Visst! Han visste vad han gjorde, den gode Gustave, he-he…
  Ha det, berben!

  Uppenbarligen inte:D Men det går bra med mera jordnära erotik också, har jag förstått! Ni har väl barn som flyger och far världen runt, eller hur? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: