Vad är det folk läser om på bloggarna?

Etta på Snabbast växande bloggtoppen i Sverige är i skrivande stund Vakare, en bloggkollega som skriver om att forskarna med sina förfinade mätmetoder har upptäckt cannabis och kokain i Roms stadsluft. Koncentrationen är tydligen högst kring det här stället; Sapienza-universitetet.

testa_sapienza.jpg
Forskarna vill inte dra några förhastade slutsatser (det vill dom ju som bekant aldrig inom den akademiska världen) om hur pass utbredd droganvändningen är inne på campus. Men det är väl som Vakare säger; snart nog har väl mätutrustningen förfinats så till den milda grad att man kan mäta från vilket fönster röken kommer!

Annonser

~ av Sam Zodiac på juni 1, 2007.

3 svar to “Vad är det folk läser om på bloggarna?”

  1. Godmorgon Sam! Här är det ett underbart väder idag! Sol och klarblå himmel!*ler* Jag satt och funderade på det där med Simon…kan det vara så som du skriver??…ja, det låter inte helt snurrigt…kanske!! Djur är smartare än vi tror*ler*…Skulle inte du försvinna om det ryktades att du skulle in på…ja, (viskar) kastrering? Hoppas att han lugnar ner sig och kommer hem snart iallafall! Kram på dig!

  2. Hhahaha…jo, rödull, jag skulle dra järnet, faktiskt! Så jag har full förståelse för om Simon åter byter vistelseort och flyttar hem till paret i Fröjel som har en kattlucka i dörren. Om han nu hittar dit igen, vill saga.
    Kram på dig med, rödull!

  3. Ja, då vet man hur studierna går till där!
    Ha en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: