Om den här bloggen…

sz-bloggsmall.jpg

Annonser

3 svar to “Om den här bloggen…”

  1. Att (seriös) astrologi hör till mina huvudintressen, kanske inte är så svårt att lista ut med tanke på mitt nickname. Övriga saker som står högt på livslistan är att spendera kvalitetstid med mina barn, new-age-relaterade ämnen och foto. Det är vad de här bloggsidorna kommer att handla om. Tillsammans med ett och annat entusiastiskt utbrott över något häftigt jag upplevt samt en aning gnöl över tillvarons avigsidor, förstås.

  2. Hej Sam, upptäckte just att du var här också genom Agapanthus, lev väl min vän, jag blev också sugen på en cykeltur när jag läste din blogg. Dags att ta ut vagn och cykel igen och dra ut på Rutes vägar. Kram M i Rute

  3. Hej, Märtagreta!
    Ja, det ser ut att bli en tur i vårsolen med hund och hempulad cykel även idag. Fick cykeln av en tysk f d granne. Lite specialbygge som hans far fixat till. Det sitter en extra sadel på ramen. Mini älskade att åka cykel med mig till dagis. 😀 Har just varit ut och plåtat den med min defekta digitalkamera. Få se nu om jag lyckas få in bilden i datorn.:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: